26 Aralık 2013 Perşembe

Bol T-Shirt'ten Elbise!

Eveet şimdi size gerçekten çok güzel bi elbise gösterceğim. Ve bunun için ihtiyacınız olan tek şey bol bir t-shirt.

GEREKENLER*
-Bol bir t-shirt



Öncelikle t-shirt ün normalde boynun geçiceği yere giriyorsunuz. Daha sonra kolunu alıp tişötün içine geçiriyorsunuz. Aynı işlemi diğer kol içinde uyguluyorsunuz. Ve gerçektende şık bir elbise içinde oluyorsunuz! Çok basit!



Civciv Tırnaklar!

Herkese merhaba bugün size çok kolay bir tırnak deseni gösereceğim!

GEREKENLER*
-Kürdan
-Sarı renk oje
-Siyah renk oje
-Turuncu renk oje
-Beyaz renk oje


Öncelikle tırnaklarımızı sarı renge boyuyoruz.(Birkaç kez üstünden geçerseniz daha iyi gözükür.) Daha sonra üstüne iki tane küçük nokta koyuyoruz. Bunlar civcivimizin gözleri olacak. Daha sonra kürdanı beyaz ojeye batırıp , daha önce koyduğumuz siyah noktaların üstüne onlardan daha küçük bir nokta koyuyoruz. Daha sonra turuncuyla civcivimiz ağzı için küçük bir üçgen çiziyoruz. Ayaklar içinde aynısını daha alta yapıyoruz. İşte bu kadar basit! İsterseniz üstünden tırnak cilası ile geçebilirsiniz. ;)



23 Mart 2013 Cumartesi

~FASTFOOD~

Herkese merheba :)) Hemen hemen herkes aburcubur ve fastfood yemeyi sever. Fastfood derken hamburger,patates kızartması,hotdog gibi. Bunların tadı her ne kadar güzel olsada bir o kadar da zararlıdır. Mesela sivilce oluşumunu arttır. Yada çok çabuk kilo alırsınız. Bunu kimse istemez değil mi? :) Ben bunları diyorum ama hiç yemeyin demiyorum. Bunlar insanı mutlu eden yiyeceklerdir. Öyle değil mi? Mesela bende bıgün tam şuanda koca bir tabak patates ve kızarmış tavık yiyorum. Tadları tabikide mükemmel. Ama malesefki bu aylık fastfood tüketimim sona erdi. Hadi o zaman size iyi hafta sonları :D x

-ŞEKER TIRNAKLAR ;) -

Herkese merhaba :) Bugün size GERÇEKTEN şeker bir tırnak tasarımı göstereceğim :)
----------
-GEREKENLER-
Bir kap şeker
İstediğiniz renkte ojeler
Tırnak parlatıcısı
-------------
Öncelikle tırnağımıza istediğimiz renkteki ojeyi sürüyoruz.Daha sonra tırnağımızın üstüne bol miktarda tırnak parlatıcısı sürüyoruz.Daha sonra şekerleri bir kağıdın üstüne döküyoruz.Sonra bu şekerleri üstündeki parlatıcı kurumadan tırnağımızın üstüne serpiştiriyoruz.Daha sonra üstündeki fazlalıkları parmağımızın arka tarafına vurarak döktürüyoruz.Daha sonra tekrardan üsütüne parlatıcı sürüyoruz.Ve işte sonuç! :D x

-OKUL TAVSİYELERİ-

Yine okul tavsiyeleriyle geldim :)
*Okul formanızın üstüne kazak giyin ve saçlarınızı salaş topuz yapın :) inanınki bu çok güzel görünecektir.
                                                                   









*Okulda tırnaklarınıza oje sürülmesine izin verilmiyorsa bile tırnaklarınıza her haftasonu parlatıcı sürün bu hem tırnaklarınızı koruduğu gibi güzel bir görüntüde verir.
-----------------------------
*Havalardan dolayı dudaklarımız şu aralar çok çatlıyor.Bu yüzden yanınızda en az bir tane dudak koruyucusu bulundurun.
------------------------------
*Yanınızda bir tane kitap veya dergi mutlaka bulundurun.Derste veya tenefüslerde okursunuz.


Aklıma geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. :) x
                    

-SÜNGERLE OJE YAPIMI-

Herkese tekrar merhaba:) Bugün sizlere süngerle nasıl oje deseni yapılır onu göstereceğim.
-----------------
-GEREKENLER-
Bir adet sünger 
Renkleri birbirine uyan 2 veya 3 oje
Tırnak parlatıcısı
------------------
Öncelikle tırnağımıza istediğimiz rengi sürüyoruz.Kuruduktan sonra süngerimizi alıyoruz.(Islak olmaması lazım)Ucuna istediğimiz rengi sürüyoruz.sonra yavaşça ve kaydırmadan tırnağımızın üstüne bastırıyoruz.Bu işlemi bir tırnak için iki  kere uygulayın.Ve işte sonuç! :D x

-EBRU OJE YAPIMI-

Herkese merhaba! :)
Bugün sizlere ebruli oje yapımını gösterceğim.Yapımı çoook kolay ve eğlenceli.Üstelik görüntüsüde çok hoş :))
---------------------
-GEREKENLER-
Bir bardak soğuk su
Çeşitli renkte ojeler
Bant
Kürdan
Kulak temizleme çubuğu
Beyaz oje
Tırnak parlatıcısı
--------------------
Öncelikle tırnağımıza beyaz ojeleri sürüyoruz ve kurumasını bekliyoruz.Ojemiz kuruduktan sonra bardak veya herhangi bir kabın içine soğuk suyu koyuyoruz.daha sonra tırnağımızın kenarlarını bantlıyoruz. Çünkü tırnağımızı direkt olarak ojenin içine daldırcaz :) Daha sonra elimizdeki çeşitli renklerdeki ojeliri suyun üstüne damlatıyoruz.Ama dikkat edin hepsi birbirinin üstüne gelmesi lazım. Bunu yaptıktan sonra suya isterseniz kürdanla şekil verbilirsiniz. Daha sonra tırnağımızı o boyaların üstüne gelecek şekilde suya batırıyoruz.Tırnağımızı sudan çıkartmadan önce kürdanla suda kalan ojeleri topluyoruz. Tırnağımızın kenarındaki bantları çıkardıktan sonra kuruması bekliyoruz.Daha sonra üstüne tırnak parlatıcımızı sürüyoruz.Ve işte hazıır :))
Daha sonra aynı işlemi diğer tırnaklarımızada uyguluyoruz.Ve sonuç! :D

22 Mart 2013 Cuma

~KURDELE SAÇ YAPIMI~

Aslında resim herşeyi anlatıyor ama ben yinede üstünden geçiyim :)) önce saçınızı toplıuyormuşsunuz gibi başlıyorsunuz daha sonra tokayı bir seferinde tam geçirmiyorsunuz. Daha sonra bu oluşan saçı ikiye ayırıyorsunuz. Bu oluşan iki saçı tel tokalarla destekliyoruz ve yerine tutturuyoruz :) Daha sonrasında zayen birşey yok resime bakın anlarsınız :D

~Kolay Gazete Tasarımlı Oje Yapımı~

Herkese merhabaa! :))
Bugün sizlerle çook kolay ama bir o kadarda güzel bir tırnak tasarımı paylaşacağım ;))
Bunu yapmanız için çook az ve neredeyse her evde bulunan malzemelere ihtiyacınız var.

~GEREKENLER~
Küçük bir kap
Kolonya
Gazete parçaları
Beyaz oje
Tırnak cilası
---------------------
~Uygulanacak Adımlar~
Önce tırnağımıza beyaz ojeyi sürüyoruz. Daha sonra oje kuruduktan sonra kabımızın içine biraz kolonya döküyoruz. Tırnağımızı o kolonyanı içine sokup yaklaşık 30 sn bekliyoruz. Daha sonra tırnağımızdaki kolonya kurumadan gazete parçasını tırnağımıza bastırıyoruz ve kaydırmadan yaklaşık 10 sn bekliyoruz. Eveeet tırnağımıza gazete resmi geçti. Ama bu kadar değil daha sonra tırnağımıza tırnak cilasını sürüyoruz. Ve bitti :))) ne kadar da kolay. Ve görüntüsüde bir o kadar güzel.


21 Mart 2013 Perşembe

*OKUL TAVSİYELERİ*
+Okula giderken hergün aynı saç modelini yapmayın.Örneğin bir gün at kuyruğu yaparken ertesi gün örün.Ya da okulda saçlarınızın açık bırakılmasına izin veriliyorsa saçınızı açık bırakın.Ayrıca haftada en 2 kere banyoya girin.Yoksa saçlarınız yağlanır.Ve buda pek hoş görünmez :)
--------
+Sırt çantanıza siyah ve renksizse veya hep aynı görüntüsünden sıkıldıysanız elinizde olan bir kaç ufak parçadan çantanızı yenileyebilirsiniz.Mesela herkeste en az bir yada iki tane rozet vardır.Bu rozetleri çantanızın istediğiniz bir köşesine takabilirsiniz.(Benden bir tavsiye çantanızın aynı yerine takın.Aksi halde biraz kötü duruyor.)
--------
+Yanınızda en az bir tane dedorant taşıyın.Fresh bir kokusu olsun.Ağır olmasın hem yazın çekilmiyor,hemde bazen insanı rahatsız edebilir.
---------
Aklıma geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğim :)